Yamaha buitenboordmotoren

Bij **Watersportparadise Kolvenbach B.V.** in Helmond bieden we een uitgebreid assortiment aan **Yamaha buitenboordmotoren**, perfect voor elke vaarbehoefte. Met meer dan **60 motoren op voorraad** en direct leverbaar, zijn wij jouw bestemming voor betrouwbare en krachtige motoren.

Soorten Yamaha Buitenboordmotoren

Yamaha heeft een breed scala aan buitenboordmotoren die zijn ontworpen voor verschillende toepassingen en soorten boten:

Portable Motoren

Yamaha F2.5

Deze lichte en compacte motor is ideaal voor kleine boten en biedt een uitstekende mobiliteit. Met een vermogen van 2,5 pk is hij perfect voor recreatief gebruik, zoals op een rubberboot of kleine zeilboot.

Yamaha F6

Deze motor is iets krachtiger en biedt meer prestaties voor iets grotere boten, terwijl hij nog steeds gemakkelijk te vervoeren is.

Mid-Range Motoren

Yamaha F25

Met een vermogen van 25 pk biedt deze motor een uitstekende combinatie van kracht en brandstofefficiëntie. Dit maakt hem perfect voor diverse recreatieve vaartuigen.

Yamaha F60

Deze 60 pk motor is ideaal voor sportieve boten en vissers. Hij biedt uitstekende acceleratie en is perfect voor zowel recreatief als commercieel gebruik.

High-Performance Motoren

Yamaha F115

Deze populaire 115 pk motor levert krachtige prestaties en is zeer efficiënt, waardoor hij geschikt is voor middelgrote boten en watersportactiviteiten.

Yamaha F200

Met 200 pk is deze motor perfect voor grotere boten die snelheid en kracht vereisen. Hij is ideaal voor sportvissers en lange vaartochten.

Zware Motoren

Yamaha F300

Deze high-performance motor levert een indrukwekkende acceleratie en snelheid, ideaal voor grotere vaartuigen en professionele toepassingen. Met zijn geavanceerde technologie biedt hij zowel kracht als betrouwbaarheid.

Ondersteuning en Service

Bij **Watersportparadise Kolvenbach B.V.** zorgen we ervoor dat je niet alleen de juiste motor vindt, maar ook de ondersteuning en service die je nodig hebt. Ons deskundige team staat klaar om je te adviseren bij de keuze van de perfecte Yamaha buitenboordmotor en biedt tevens onderhoud en reparatie om de levensduur van je motor te verlengen.

 

Bezoek onze showroom in Helmond en ontdek ons volledige aanbod aan Yamaha buitenboordmotoren!